november 11

Sterk in Zuidwest bijeenkomst

2  comments

Namens Maarten Bakker Directeur van Theater en Filmhuis Dakota nodigen we je van harte uit voor de Sterk in Zuidwest bijeenkomst die maandag 11 november vanaf 18:00 uur daar plaats zal vinden

Want de komende jaren staat er veel te gebeuren in Den Haag Zuidwest. We hebben landelijke aandacht en ook de gemeente Den Haag zet met de Regio Deal stevig in op dit gebied van Den Haag.

Omdat kunst&cultuur belangrijk is voor de ontwikkeling van de stad hebben de culturele partners uit Escamp de handen ineen geslagen. We willen graag met veel mensen die in dit gebied wonen, werken of op andere manier een bijdrage leveren aan Zuidwest het gesprek aan gaan. Hoe kunnen we met elkaar Zuidwest sterker maken? Op maandag 11 november hebben we daarom vanaf 18.00 uur een inspiratieavond in Theater en Filmhuis Dakota dat midden in Zuidwest staat.

Met wat eten en drinken en inspirerende voorbeelden spreken wij graag met zo veel mogelijk mensen over de toekomst van Den Haag Zuidwest en hoe kunst en cultuur daar een bijdrage aan kunnen leveren.

Nodig vooral mensen uit je netwerk uit voor deze avond en kom!

Aanmelden kan via: https://www.theaterdakota.nl/event/sterk-in-zuidwest/

De avond is GRATIS en iedereen is welkom.

Omdat je wellicht in meerdere netwerken zit kan je deze uitnodiging meerdere malen ontvangen. Als dat het geval is moet je natuurlijk zeker komen!

We hopen je dan te zien.

Namens alle partners van het Escamp overleg

Groeten,

Maarten Bakker

Maarten Bakker | Directeur | Theater Dakota | Zuidlarenstraat 57 | 2545 VP Den Haag | www.theaterdakota.nl

Over de Moerwijk Coöperatie 
De MoerWIJk Coöperatie is een coöperatieve Bewonersorganisatie, Bewonersbedrijf en Bewonersplatform in 1 en is opgezet om gaten van verschillende (geld)stromen die uit de wijk weglekken te dichten: dus uitgaan van de kracht die in Moerwijk zelf zit.

Sluit je als Moerwijker aan! Word lid!

Lees meer>>


Tags

Bettelies Westerbeek, bewonersbedrijf Moerwijk, bewonersorganisatie Moerwijk, bewonersplatform Moerwijk, Den Haag, Johan Apeldoorn, Lana Susan, Maarten Bakker, Mike van Rijn, Moerwijk Coöperatie, Moerwijk Den Haag, Neo de Bono, Samen Sterk in Den Haag Zuidwest, Stadsdeel Escamp, Theater Dakota, Zuidwest Den Haag


You may also like

#Corona Persconferentie 12 januari: lockdown drie weken verlengd

Fijne kerst en een corona vrij nieuwjaar Moerwijk!

 • In de registratie app moet ik mijn geboorte datum opgeven. Het instellen van het jaar is echter niet mogelijk . Verschuiven kan slechts per maand

  • Dag Ron,

   Dat probleem heb ik ook gehad en kan makkelijk omzeilt worden door je geboortedatum in te tikken als XX-XX-XXX

   En anders door de kassa van Theater Dakota te bellen. Het telefoonnummer is 070 326 55 09

   Succes!

   Neo

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Subscribe to our newsletter now!

  >